Ontdek de volledige collectie ≫ Voorkeur voor sieraden? Klik hier ≫ Een klantwaardering van

Pre-Owned & Vintage Vacheron Constantin horloges

2 Producten gevonden

Maison Vacheron Constantin is ‘s werelds oudste non-stop actieve horloge manufactuur opgericht in 1755 in Geneve. Naast het hoofdkantoor en de manufactuur in Plan les-Ouates/Geneve is er een separate horloge componenten productie in de Vallée de Joux.

Reeds meer dan 260 jaar belichaamt ieder uurwerk de zoektocht naar perfectie en de waarden die Vacheron Constantin, het horloge huis van unieke technische expertise en creativiteit, koestert. Alle huidige horloges voldoen aan de hoogste haute horlogerie criteria van precisie, betrouwbaarheid, esthetiek en vakmanschap. Het Maison is daarnaast betrokken bij het beschermen en doorgeven van de kunstnijverheid gelieerd aan haute horlogerie. De grote aandacht voor horloges met vele complicaties garanderen de duurzaamheid bij ieder horloge van de Maison Vacheron Contstantin sinds 1755, of het nu gaat om reparatie of restauratie.

Vacheron Constantin World Time Vacheron Constantin Vacheron Constantin World Time € 102.000,00 Vacheron Constantin Dual Time Small Model Vacheron Constantin Vacheron Constantin Dual Time Small Model € 50.400,00

Sharing is caring

Help each other in finding the perfect jewellery, diamond or watch!

opties