Discover the full collection ≫ Prefer jewellery? Visit our main site ≫ A customer review of

Pre-Owned & Vintage Vacheron Constantin watches

2 Products found

Maison Vacheron Constantin is ‘s werelds oudste non-stop actieve horloge manufactuur opgericht in 1755 in Geneve. Naast het hoofdkantoor en de manufactuur in Plan les-Ouates/Geneve is er een separate horloge componenten productie in de Vallée de Joux.

Reeds meer dan 260 jaar belichaamt ieder uurwerk de zoektocht naar perfectie en de waarden die Vacheron Constantin, het horloge huis van unieke technische expertise en creativiteit, koestert. Alle huidige horloges voldoen aan de hoogste haute horlogerie criteria van precisie, betrouwbaarheid, esthetiek en vakmanschap. Het Maison is daarnaast betrokken bij het beschermen en doorgeven van de kunstnijverheid gelieerd aan haute horlogerie. De grote aandacht voor horloges met vele complicaties garanderen de duurzaamheid bij ieder horloge van de Maison Vacheron Contstantin sinds 1755, of het nu gaat om reparatie of restauratie.

Vacheron Constantin Gerard Mercator 2000  36mm Vacheron Constantin Vacheron Constantin Gerard Mercator 2000 36mm € 79.450,00 Vacheron Constantin Quai de L'ile Vacheron Constantin Vacheron Constantin Quai de L'ile € 22.750,00

Sharing is caring

Help each other in finding the perfect jewellery, diamond or watch!

options