Discover the full collection ≫ Prefer jewellery? Visit our main site ≫ A customer review of

Pre-Owned & Vintage Christiaan van der Klaauw watches

2 Products found

Astronomie, tijd in haar meest pure vorm is dé inspiratiebron voor Nederlands bekendste horlogemaker. Christiaan van der Klaauw, eervol lid van de prestigieuze Zwitserse AHCI, is de oprichter van Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches sinds 1974. Het is het enige atelier ter wereld dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van handgemaakte hoogwaardige mechanische astronomische horloges.

Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches is vooral bekend om zijn kleinste mechanische Planetarium ter wereld en om zijn ‘s werelds meest accurate driedimensionale maanfase in de Real Moon Joure. In 2011 en 2012 werd Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches bekroond met de ‘Watch of the Year’ Award.

In 2014 presenteerde het legendarische juwelenhuis Van Cleef & Arpels haar meest gecompliceerde horloge ooit. Waarbij de complicatie – een speciaal voor hen vervaardigde Planetarium – ontwikkeld was door Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches. Iconische modellen uit de Christiaan van der Klaauw collectie zijn de Planetarium, Real Moon Joure, Real Moon 1980.

Christiaan van der Klaauw Real Moon Joure  40mm Christiaan van der Klaauw Christiaan van der Klaauw Real Moon Joure 40mm € 27.500,00 Christiaan van der Klaauw Orion CK3 40mm Christiaan van der Klaauw Christiaan van der Klaauw Orion CK3 40mm € 8.750,00

Sharing is caring

Help each other in finding the perfect jewellery, diamond or watch!

options